moksz Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Siági Istvánné Varga Vera Székesfehérvár Sportjáért díjat kapott!

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése Józsa Dávid vitorlázó műrepülő és Siági Istvánné Varga Vera mű- és szinkronkorcsolya edző részére kiemelkedő sportpályafutása, szakmai munkája, valamint a sport Székesfehérváron való népszerűsítése érdekében kifejtett tevékenysége elismeréseként „Székesfehérvár Sportjáért” díjat adományozott, melyet a díjazottaknak Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András ma reggel adott át a közgyűlésen. Siági Istvánné Varga […]

Team Passion – szinkronválogatott toborzó!

Kedves Szinkronkorcsolya Rajongók! A szinkronkorcsolya válogatott TOBORZÓT tart, a Gyakorló Jégcsarnokban 2017. május 24. 15:00-tól, majd május 26-án 16:30-tól. Részletek idelent! GYERTEK! 

A Team Passion 15. a vb-n

A Team Passion a Colorado Springsben megrendezett 17. szinkronkorcsolyázó világbajnokságon a rövidprogramban és a kűrben is egyaránt a 15. helyen végzett. Így az összetett versenyben a 24 csapatot felvonultató mezőnyben a 15. helyet szerezte meg. Az együttes kűrje: A vb eredményeit itt megtekinthetik.

Szinkronkorcsolyázóink már a vb helyszínén készülnek

A magyar szinkronkorcsolya válogatott megérkezett Colorado Springsbe a szakág világbajnokságára és már az első edzésen is túl van. A vb-re 19 ország 24 csapata nevezett. A vb programja: (helyi idő szerint) 2017. április 7.18:00  rövidprogram 2017. április 8. 15:45 szabadkorcsolyázás (A magyar idő + 8 óra) A verseny eredményeit itt nyomon követhetik.

Budapest Cup: Harmadik a Team Passion

A Team Passion az idei utolsó nemzetközi versenyén egy lendületes rövid programmal és egy szívből korcsolyázott magával ragadó kűrrel a harmadik helyen végzett. A kétnapos verseny tökéletes főpróbája volt a három hét múlva kezdődő világbajnokságnak. A verseny eredményeit itt megtekintheti.  ISU      nonISU

Budapest Cup szinkronkorcsolya verseny a Tüskecsarnokban

Péntektől vasárnapig 14 ország 60 szinkronkorcsolyázó együttese verseng 7 kategóriában a Tüskecsarnokban a Budapest Cup versenyen. A verseny honlapja minden fontos információval, Live stream közvetítéssel itt elérhető.

Seat